Υλικά για 16 Brownies
- 175 γρ κουβερτούρα (μαύρη σοκολάτα)
- 2 κουταλιές της σούπας νερό
- 8 κουταλιές της σούπας Βούτυρο
- 1 / 2 φλιτζάνι ζάχαρη
- 1 κουταλάκι βανίλια
- 1 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 / 8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 2 Αυγά
- 1 / 3 φλιτζάνι καρύδια, ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170 ° C
- Βάλτε τη σοκολάτα, το νερό και το βούτυρο σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι η σοκολάτα να λιώσει. Βγάλτε την από τη φωτιά και ανακατέψτε τη ζάχαρη και την βανίλια. Αφήστε την να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.
- Κοσκινίστε το αλεύρι και το αλάτι σε ένα μπολ και στη συνέχεια, σταδιακά κτυπήστε στο μείγμα σοκολάτας, προσθέστε τα αυγά και τέλος τα καρύδια.
- Ρίξτε το μείγμα σε ένα ρηχό καλά βουτυρωμένο ταψί 20 cm . Βάλτε το στο φούρνο και ψήστε για 30 έως 35 λεπτά, ή μέχρι το μαχαίρι σας να βγαίνει όταν το τρυπάτε στο κέντρο καθαρό.
- Σερβίρετε τα όταν κρυώσουν και συνοδεύστε τα αν θέλετε με παγωτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου