Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ταρτάκια με κιμά και φρέσκο τυρί κρέμα Philadelphia!

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος ψησίματος: 40 λεπτά
ΥΛΙΚΑ 
  • 1 πακέτο ζύμη για ταρτάκια 
  • 2 συσκευασίες PHILADELPHIA 
  • 2 πράσα 
  • 1 μέτριο κρεμμυδάκι 
  • 250 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά 
  • Αλάτι 
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 
  • Τριμμένη φρυγανιά 
  • Ελαιόλαδο για επάλειψη 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
  1. Σοτάρετε σε μια κατσαρόλα το κρεμμύδι και το πράσο με λίγο ελαιόλαδο. 
  2. Προσθέτετε τον κιμά και σοτάρετε μέχρι να μαγειρευτεί. 
  3. Μόλις το μείγμα κρυώσει προσθέτετε το PHILADELPHIA αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε. 
  4. Σε μικρά φορμάκια που έχετε λαδώσει και έχετε πασπαλίσει με φρυγανιά τοποθετείτε τις ζύμες για τα ταρτάκια και γεμίζετε με τον κιμά. 
  5. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 40 λεπτά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου